Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Zusammenfassung

Lies die Texte. Welcher Text ist eine Geburtstagseinladung? Namig

Zusage oder Absage? Ordne die Sätze richtig zu. Namig

Du erhältst eine Geburtstagseinladung per SMS, hast jedoch Probleme mit dem Handy und kannst nicht die ganze SMS lesen. Wähle die fehlenden Wörter aus. Namig

Hi!
{Am;Werde;Um;Wo;Kommen;Bring} Freitag, den 20. März, feiere ich meinen Geburtstag. Ich {werde;am;um;wo;kommen;bring} endlich 14. Wann? {Um;Am;Werde;Wo;Kommen;Bring} 17 Uhr. {Wo;Am;Werde;Um;Kommen;Bring} ? Bei mir, natürlich. Kannst du {kommen;am;werde;um;wo;bring} ?
{Bring;Am;Werde;Um;Wo;Kommen} doch deine neuen CDs mit!
Grüße Annika

Schreibe eine Geburtstagseinladung per SMS. Namig

<NAZAJ
>NAPREJ200/236