Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Aufgaben

1.

Löse das Kreuzworträtsel. Namig


SpielanleitungWähle zuerst den Schwierigkeitsgrad des Spiels aus. Du kannst zwischen drei Stufen auswählen, je nachdem, wie viele Buchstaben vorgegeben werden: Leicht: die Hälfte, Mittel: ein Drittel,Schwer: keine.


Klicke auf ein Zahlenfeld oder auf die Beschreibung des Wortes. Dann trage in jedes freie Feld einen Buchstaben ein. Wenn du fertig bist, klicke auf Überprüfen. Wenn du Hilfe brauchst, klicke auf Tipp, dann erscheint der gesuchte Buchstabe.


Viel Spaß! Namig


<NAZAJ
>NAPREJ211/227