Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila
9.

Verjetno si že kdaj pomislil, da bi sošolca dvignil z eno roko, a žal si že vnaprej vedel, da ti to ne bi uspelo. Zdaj veš, da je tudi to s primernim orodjem mogoče. Poskusi. Pri izvajanju bodi previden, da se ne poškoduješ.

 

 

10.

S katerim orodjem bi najlažje obrezal sadno drevo? Zakaj tako misliš?

11.

Na igrišču so se zbrali Katarina, Lovro in Matej. Želeli so se gugati na "konjičku". Ker so različno težki, so se morali najprej dogovoriti, kam naj kdo sede, da bo "konjiček" v ravnovesju. Lovro tehta 75 kg, Matej 50 kg in Katarina 25 kg.

<NAZAJ
>NAPREJ282/291