Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Veter in vreme

Življenje je marsikdaj odvisno od tega, kakšno vreme je. Vreme je na različnih delih Zemlje različno. Nekje je vse dni v letu vroče in deževno, drugje je nenehno mrzlo, pri nas imamo pa kar štiri različne letne čase.

Nevihta, megla, oblaki, ledene sveče, sneg, dež, veter ... Vse to so vremenski pojavi.

Od vremena je odvisno, kako se boš oblekel, kako obul, kaj se boš igral ... Običajno pravimo, da je lepo vreme, kadar je sončno, in slabo, kadar je deževno. Vendar narava potrebuje tudi dež. Poškodbe nastanejo zaradi toče, premočnega vetra, preveč dežja ali snega ...

<NAZAJ
>NAPREJ146/291