Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila
15.

PUDING

Skuhaj puding. Postopek priprave vnesi v shemo.

Upoštevati moram postopek, ki je zapisan na vrečki.

Drži. Ne drži.

Če želim skuhati več pudinga, potrebujem samo več mleka in enako količino praška.

Drži. Ne drži.

Opazuj, v kakšnem stanju je snov, in vpiši trdno ali tekoče.

prašek za puding trdno , sladkor trdno , mleko tekoče , zmes praška, sladkorja in mleka tekoče , puding med kuhanjem tekoče , hladen puding trdno
16.

Poišči pravilne trditve.

17.
Razišči, iz česa so stvari okoli tebe. Razmisli ali so primerni za reciklažo, in kaj se zgodi z njimi pri segrevanju.  OPAZOVALNI LIST.docx
18.

Poišči pare.

Število poskusov:
<NAZAJ
>NAPREJ60/291