Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Rastlinstvo

Katero rastlinstvo bi, glede na podnebne značilnosti, pričakovali v Obsredozemskih pokrajinah?

V Obsredozemskih pokrajinah gojijo kulturne rastline, ki so prilagojene podnebju in prsti. Rastline so se na sušna obdobja prilagodile z dolgimi koreninami in odebeljenimi, mesnatimi, voščenimi listi.

Iz slikovnega albuma razberi, katere kulturne rastline in sadno drevje so značilni za Obsredozemske pokrajine, in jih vpiši v prazna polja. Vpiši dve kulturni rastlini, ki rasteta in dobro uspevata v Obsredozemskih pokrajinah.

{Figa;Oljka}   in  {oljka;figa} .
<NAZAJ
>NAPREJ209/241