Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Naloge

4.

Za pripravo dunajskega zrezka potrebujemo svinjski zrezek, moko, jajca, drobtine in olje. Označi živila, ki so živalskega izvora.

5.

Označi živila, ki vsebujejo rastlinske beljakovine.

6.

Besede desnega stolpca prenesi na ustrezen križec v spodnji tabeli Prehranska piramida.

 

7.
V priponki so našteta živila, za katera ugotovi rok trajanja in zapiši, kje živilo hranimo. Katera od naštetih živil so hitro pokvarljiva?  ROK TRAJANJA
<NAZAJ
>NAPREJ208/291