Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila
6.

Izberi opis postavitve kipov, ki so predstavljeni na sliki. Izberi slike na levi in opise na desni in jih poveži v smiselne pare.

brez podstavka
s klasičnim podstavkom
pritrjen na steno s konzolo
Število napačnih: 0

7.

Na spletu poišči kiparske izdelke iz kartona in jih primerjaj s kipi iz trših materialov. Poznaš kakšnega slovenskega ali tujega kiparja, ki uporablja karton kot kiparski material?

8.

Iz katerih materialov so narejeni kipi, prikazani na spodnjih slikah? Pojasni, ali ti je bilo lahko ali težko prepoznati kiparski material?

led
vosek
pesek
Število napačnih: 0

<NAZAJ
>NAPREJ79/237