Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Naloge

1.

Na pripravljeno (arhetipsko) obliko organigrama povleci spodnje pojme.

2.

V skicirko (na desni stani) nariši nov prometni znak s humorno vsebino. Na primer: Žabe v nizkem letu ali Silenzio, tišina ...

3.

Skiciranje rastlinskega vzorca

V poglavju Razvoj industrije in oblikovanja in tudi v drugih učnih poglavjih si si lahko ogledal uporabo rastlinskih motivov pri oblikovanju in širšem likovnem upodabljanju. Izberi si določen rastlinski motiv (na primer: list, cvet, drevesno strukturo ...) in v e-skicirko nariši nov vzorec. Vzorec lahko prepleteš in preoblikuješ.

<NAZAJ
>NAPREJ96/237