Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

NOVI PRISTOPI IN E-MEDIJI

Elektronske naprave so preplavile naš svet. Še zlasti ena je izjemno priljubljena, televizijski sprejemnik. O tej poje Adi Smolar v pesmi »Bognedaj, da bi crknu televizor«. O čem govori pesem?

Nam June Paik je eden pionirjev umetnosti, ki uporablja elektronske naprave in e-medije za svoje izražanje. Bil je tudi član skupine Fluxus.


Slovenski sodobni umetniki skozi nove oblike delovanja ustvarjajo pomembna dela v svetovnem merilu. Pri ustvarjanju se združujejo v skupine. Te pa v svoje projekte vključujejo najširše občinstvo.

DRŽAVO NSK (Neue Slowenische Kunst) so leta 1992 osnovale skupine Laibach, Irwin, Noordung, Novi kolektivizem in Oddelek za čisto in praktično filozofijo

<NAZAJ
>NAPREJ112/237