Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila
10.

Računovodja Tone dela zaključne račune tega delovnega dne, ko se mu pokvari računalo. Tipke za števke $2, 3, 4$ in $5$ ne delujejo. Izračunati bi moral, koliko je $42\cdot 35$. Kako naj to naredi?

11.
12.

Tokrat boš gradil internetno povezavo. Vsi računalniki morajo imeti povezavo. Celotno omrežje naj bo zgrajeno s čim manj stroški.

Na aktivni sliki je skica omrežja. Črte predstavljajo povezave, število ob posamezni povezavi predstavlja ceno gradnje povezave. Povezavo izbereš s klikom nanjo, pri tem se povezava obarva rdeče. Poišči najcenejše možno omrežje. Če želiš začeti znova, uporabi puščici zgoraj desno.

<NAZAJ
>NAPREJ350/500