Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Preiskava

Kako tekmovanje prirejajo na Osnovni šoli Edvarda Rusjana? Katere lastnosti letala bodo pomembne za uspešnost na tekmovanju?

Že razmišljaš o tem, kako izdelati papirnato letalo, s katerim bi lahko usvojili glavno nagrado? Še pred tem se spomni, kako beremo podatke iz prikazov, in reši naslednjo nalogo.

Ponovitev

V podjetju Knjiga so honorarno zaposleni $4$ prodajalci knjig. Oglej si podatke o številu ur, ki jih je posamezni prodajalec opravil v treh mesecih, in število prodanih knjig v tem obdobju. Vprašanja poveži z ustreznimi odgovori.

<NAZAJ
>NAPREJ484/500