Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila
11.

Sliko žirafe, kenguruja in papige razrežemo na tri dele in sestavimo "novo žival" npr. pa-ra-ru. V zvezek zapiši vse možne "nove živali".

12.

Kapusov belin je dnevni metulj, ki živi skoraj po celem svetu in tudi v Sloveniji. Od morja do visokogorja ga lahko opazimo od marca do septembra.Zgornjo stran kril ima belo, v zgornjem kotu sprednjih kril pa ima ta vrsta značilno vbočeno črno liso. Samica se od samca loči po tem, da ima na zgornji strani sprednjih kril še dodatni črni lisi.
Kapusov belin

<<   >>  
Znova
Naloga: Samica kapusovega belina izleže $200$ jajčec, od teh se iz polovice razvijejo nove samice. Koliko pravnukov bi lahko največ imel en kapusov belin?
Prikaži postopek reševanja
 

<NAZAJ
>NAPREJ311/500