Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila
6.

Premikaj barvni pravokotnik po številih. Zmnoži pare števil, kot kaže zgled in izračunaj razliko zmnožkov. Zapiši nekaj primerov v zvezek v preglednico. Kaj ugotoviš?

7.

Na dvorišču so se pasle kokoši in zajci. Miha je naštel skupno $22$ tac. Razišči, koliko je bilo kokoši in koliko zajcev?

8.
Na koliko načinov lahko pobarvamo hišo? Streho in omet lahko pobarvamo z $2$ različnima barvama, za vrata pa imamo na izbiro $3$ barve.
To lahko naredimo na 12 različnih načinov.
<NAZAJ
>NAPREJ555/557