Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Osvoji njegovo/njeno srce;

odpri srce za druge

Preveri, kako dobro poznaš nasprotni spol. Ob vsakem pravilnem odgovoru boš za stopničko bliže svoji simpatiji, ki te čaka na vrhu stopnic.

Kaj ti pomeni ljubezen? Preberi si še nekaj misli o ljubezni in dopiši svojo.

Junakinja pripovedi Ko zorijo jagode Jagoda Kopriva je najstnica, ki se zaljubi. Nasploh je zelo pozitivno dekle, ki rado pomaga sošolkam in sošolcem pri učenju in težavah, učiteljicam pri razrednih opravilih, skrbi za zapuščene in zanemarjene otroke ter se vključuje v šolske projekte. Ima razvit socialni čut oz. razvit čut do sočloveka.

Kdaj zorijo jagode in kdaj Jagode? Odgovori.

<NAZAJ
>NAPREJ419/463