Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Pokaži mi svojo sliko in povem ti, kdo si

Kdo je na fotografiji? Poveži pare.

Fotografija
Opis
{fotografija_1;fotografija_2;fotografija_3;fotografija_4;fotografija_5;fotografija_6} Ima podolgovat, naguban obraz. Njegovi lasje so sivi, prav tako obrvi.
{fotografija_3;fotografija_2;fotografija_1;fotografija_4;fotografija_5;fotografija_6} Ima podolgovat obraz in majhna ušesa. Nad levim kotom ustnic ima kožno znamenje. Njegovi lasje so rjave barve, nosi kapo.
{fotografija_4;fotografija_2;fotografija_1;fotografija_3;fotografija_5;fotografija_6} Je temne polti. Njen obraz je okrogel, ima temne oči in privihan nos. Črne lase ima spletene v kitke. Nosi raznobarven nakit.
{fotografija_6;fotografija_2;fotografija_1;fotografija_3;fotografija_5;fotografija_4} Ima dolge, rahlo valovite temne lase, med katerimi so vidni sivi prameni. Njegovo čelo je visoko, obraz podolgovat. Ima rjave oči. Nosi očala. Ustnice mu zakrivajo brki. 
{fotografija_2;fotografija_6;fotografija_1;fotografija_3;fotografija_5;fotografija_4} Ima svetle, rahlo valovite lase. V laseh ima rdečo vrtnico. Njene oči so sivomodre.
{fotografija_5;fotografija_6;fotografija_1;fotografija_3;fotografija_2;fotografija_4} Ima rjave, kratko pristrižene lase. Njegove oči so modre, obraz pa je podolgovat. 

Kako uspešen si bil? Si imel veliko težav? Če si težave imel, premisli, zakaj je tako, če pa jih nisi imel, pa ugotovi, kaj ti je pomagalo.

Kakšen je obraz na sliki? Izberi ustrezno rešitev.

  {vesel;žalosten;zdolgočasen;zaljubljen;nedolžen;prestrašen}
  {žalosten;vesel;zdolgočasen;zaljubljen;nedolžen;prestrašen}
  {zdolgočasen;žalosten;vesel;zaljubljen;nedolžen;prestrašen}
  {zaljubljen;vesel;žalosten;zdolgočasen;nedolžen;prestrašen}
  {nedolžen;vesel;žalosten;zdolgočasen;zaljubljen;prestrašen}
  {prestrašen;vesel;žalosten;zdolgočasen;zaljubljen;nedolžen}

Kaj je bilo opisano v obeh nalogah? Poveži.

prva naloga
opis zunanjosti
druga naloga
opis čustev
Število napačnih: 0
<NAZAJ
>NAPREJ37/547