Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Bi bil raziskovalec?

Ali poznaš znane raziskovalce? Prerazporedi črke, da dobiš ustrezno ime in priimek. Če ti ne gre, si pomagaj z gumbom Pomoč.

Predstavljaj si, da lahko postaneš raziskovalec in potuješ po času in prostoru. V kateri čas bi odpotoval? Kam po svetu bi se odpravil? Razišči na zemljevidu.

Kako bi v povedi izrazil, da izbiraš med več možnostmi? Kako pa bi povedal, da si ne želiš obiskati prav nobenega od predlaganih krajev? O tem, kako v povedi izrazimo izbiro ali zanikamo več možnosti, se boš učil na naslednjih straneh.

<NAZAJ
>NAPREJ175/547