Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Naloge

1.

Kako bi izpolnil univerzalni plačilni nalog? Dobil si prazen UPN, s katerim moraš plačati letno naročnino za Pil. Izpolni potrebne podatke, ki jih poiščeš na spletu. {Pomoč;Svoje podatke vpišeš v prostor plačnika, v mesto prejemnika vpiši podatke revije Pil.}.
2.

Kaj se zgodi, če narobe napišeš številko bančnega računa prejemnika? Razmisli in odgovori.

3.

Tvoja sestra se je odpravila na letovanje v Simonov zaliv in doma pozabila denarnico. Kateri obrazec boš moral izpolniti na pošti, da bo varno in zagotovo prejela 100 evrov gotovine? Izberi pravilni odgovor.

4.

Izpolni podatke, da boš sestri poslal denar (če nimaš sestre, si podatke lahko izmisliš).

<NAZAJ
>NAPREJ310/547