Licenca
To delo je na voljo pod pogoji slovenske licence Creative Commons 2.5:

priznanje avtorstva - nekomercialno - deljenje pod enakimi pogoji.

Celotna licenca je na voljo na spletu na naslovu http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.5/si/. V skladu s to licenco je dovoljeno vsakemu uporabniku delo razmnoževati, distribuirati, javno priobčevati, dajati v najem in tudi predelovati, vendar samo v nekomercialne namene in ob pogoju, da navede avtorja oziroma avtorje in izdajatelja tega dela. Če uporabnik delo predela, kar pomeni, da ga spremeni, preoblikuje, prevede ali uporabi to delo v svojem delu, lahko predelavo dela ponudi na voljo le pod pogoji, ki so enaki pogojem iz te licence oziroma pod enako licenco.
Navodila

Kaj je "furati safr"? Izberi pravilni odgovor.

Katero knjižno sopomenko namesto besedne zveze »furati safr« je uporabila zdravnica v zadnjem odstavku? V spodnji okvirček jo zapiši v nedoločniku. 

trpeti

Ali poleg že omenjenih pisnih nasvetov (časopis in spletni forumi), poznaš še katere druge? Kateri nasveti so ustreznejši, tisti na spletnem forumu ali tisti v radijski ali televizijski oddaji? Odgovori.

Kateri izmed spodnjih nasvetov so splošni? Označi jih in razmisli, v čem se razlikujejo od nasvetov, ki so namenjeni posameznikom.

Oglej si videoposnetek.

Ali je tudi na videoposnetku predstavljen nasvet? Odgovori.

Kako bi prikazani postopek preoblikoval v nasvet strokovnjaka? Napiši besedilo, v katerem boš svetoval, kako naj bralci najhitreje zložijo rjuho.

<NAZAJ
>NAPREJ220/463